پرش به


تصویر
- - - - -

دورک نویسی

sql

  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
6 پاسخ برای این موضوع

#1 ارسالی 30 مه 2016 - 10:27

mr mamad
+471
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    31 مارس 2015
  • %100██████████
  • banned
  • 189 ارسال
    Last Visit اوت 17 2016 09:12
  • Slogan : mammad hacked
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : hacked
  • Name : mohammad

سلام دوستان چرا بعضی سایت های ال سعود کوکتیش(')که میزارم دوباره صفحه گوگل بازمیگرده من از دورک برای ال سعود استفاده کردم ببین درسته sa/index.php?id=1این برای باگ sqlممنون 



#2 ارسالی 30 مه 2016 - 10:31

Mr.Gray
+897
    ONLINE
    تاریخ عضویت :
    31 ژانویه 2016
  • %100██████████
  • VIP
  • 192 ارسال
    Last Visit 13 ساعت قبل
  • Slogan : !you can't catch devli's with angel's
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : C:/Newfolder
  • Name : 穆罕默德·邁赫迪

سلام دوستان چرا بعضی سایت های ال سعود کوکتیش(')که میزارم دوباره صفحه گوگل بازمیگرده من از دورک برای ال سعود استفاده کردم ببین درسته sa/index.php?id=1این برای باگ sqlممنون 

شما باید دورکتون رو به این صورت بنویسید

site:sa index?php=1

به این صورت هم میشه

 index?php=1 +site:sa

اون هم کوکتیش نیست کوتیشن هست


ویرایش شده توسط MEGA 30 مه 2016 - 10:35 .

بـــهــــ هــرکــســــ

 

 

                      انــــــدازهـــ لـــیــاقـــتــش بــهــا بــــدهـ

 

 

             نــــه بــهــانــــدازهمـــرامـــــــــتـــــــ


#3 ارسالی 30 مه 2016 - 10:34

mr mamad
+471
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    31 مارس 2015
  • %100██████████
  • banned
  • 189 ارسال
    Last Visit اوت 17 2016 09:12
  • Slogan : mammad hacked
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : hacked
  • Name : mohammad

شما باید دورکتون رو به این صورت بنویسید

site:sa index?php=1

به این صورت هم میشه

 index?php=1 +site:sa

تشکر



#4 ارسالی 30 مه 2016 - 10:40

mr mamad
+471
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    31 مارس 2015
  • %100██████████
  • banned
  • 189 ارسال
    Last Visit اوت 17 2016 09:12
  • Slogan : mammad hacked
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : hacked
  • Name : mohammad

شرمنده داش شما چجوری برای هرجایی بخواین دورک مینویسید مثل مدرسه .اتش نشانی و غیره یا شرکت های نفتی ال سعود بجا ال سعود بخوایم کشور دیگه ای بنویسیم چجوریه این سایت دا باگ داره یا نه به نظرتhttp://www.sans.org....festival-week/'



#5 ارسالی 31 مه 2016 - 12:12

sasta
+92
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    04 آوریل 2016
  • %20██▒▒▒▒▒▒▒▒
  • Anonymous
  • 25 ارسال
    Last Visit یک روز پیش
  • Gender : Male
  • Name : sasta

خب در حد توانم میگم امیدوارم به درد بخوره

 

دوست عزیز به شما پیشنهاد میکنم که در اینترنت یک سرچی بزنید به طور کامل هست البته درباره سوالی که پرسیدید باید بگم

 

شما باید در دورک از دامنه کشور مورد نظر استفاده کنید در مثالی که توسط دوست عزیزمون زده شد از sa

 

استفاده شد که نشان دهنده سایت هایی است که از دامنه ی sa استفاده می کنند (میتوانید در اینترنت دامنه ها را پیدا کنید)

 

معمولا اول اسم کشور هست مثلا ایران ir هست روسیه ru هست امریکا us و... باید بگردید پیدا کنید

 

(البته بهتر است که شما برای جستجوی کشور مورد نظر قبل از دامنه . بگذارید)

 

و درباره اینکه گفتید نفت و... باید بگم که شما باید در دورکتون از کلمات کلیدی برای چیزی که میخواهید سرچ کنید استفاده کنید

 

مثلا برای خرید shop یا buy و... درکل شما باید از کلمات کلیدی استفاده کنید اگر در دورک نویسی مشکل دارید

 

می توانید مطرح کنید بالاخره دوستان جواب میدهند البته اینم لینک در سایت اموزش دورک نویسی هست

 

ممنون از توجهتون :)


بسیاری نمی دانند؛که وقتی رژه می روند دشمن پیش قروالشان است . صدایی که به آنها فرمان میدهد صدای دشمنان است.

  آن که از دشمن سخن میگوید،خود دشمن است. برتولت برشت

 

Bertolt_Brecht.jpg

 

 


#6 ارسالی 31 مه 2016 - 12:51

Mr.Gray
+897
    ONLINE
    تاریخ عضویت :
    31 ژانویه 2016
  • %100██████████
  • VIP
  • 192 ارسال
    Last Visit 13 ساعت قبل
  • Slogan : !you can't catch devli's with angel's
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : C:/Newfolder
  • Name : 穆罕默德·邁赫迪

همونور که دوست عزیز sasta اشاره کردن برای سازمان مورد نظرمون اسمشو تو دورک مینیویسیم

 

مثلا برای باگ اس کیو ال شما دورک رو که سرچ کنید باید تک تک سایتها رو امتحان کنید ببینید باگ دارن یا نه

 

ولی این دورک رو که میزارم سایت رو باز کنید نیاز نیست که با کوتیشن تستش کنید

وقتی بازش کنید خودش ارور داده نوشته syntex eroor

اینطوری سریع تر به نتیجه می رسید

 

inurl:"id=" & intext:"warning: Mysql_fetch_assoc()
 
البته دیگه با روشی که گفتم میتونید ویرایشش کنید..
 
با تشکر یا علی

ویرایش شده توسط MEGA 31 مه 2016 - 12:55 .

بـــهــــ هــرکــســــ

 

 

                      انــــــدازهـــ لـــیــاقـــتــش بــهــا بــــدهـ

 

 

             نــــه بــهــانــــدازهمـــرامـــــــــتـــــــ


#7 ارسالی 31 مه 2016 - 10:27

Danger BoY
+2,177
    ONLINE
    تاریخ عضویت :
    31 دسامبر 2015
  • Defacer
  • VIP
  • 433 ارسال
    Last Visit 8 ساعت قبل
  • Slogan : Let sit for my progress Movie my enemies
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : Your Server
  • Name : Just Danger BoY

شما میتونید از دورک های زیر هم استفاده کنید :

intext:\"error in your sql syntax\" site:il

intext:\"mysql_num_rows()\" site:il


intext:\"mysql_fetch_array()\" site:il


intext:\"error occurred while processing request\" site:il


intext:\"server error in \'/\' application\" site:il


intext:\"microsoft ole db provider for odbc drivers error\" site:il


intext:\"invalid querystring\" site:il


intext:\"ole db provider for odbc\" site:il


intext:\"vbscript runtime\" site:il


intext:\"adodb.field\" site:il


intext:\"bof or eof\" site:il


intext:\"adodb.command\" site:il


intext:\"jet database\" site:il


intext:\"mysql_fetch_row()\" site:il


intext:\"syntax error\" site:il

بجای site:ilاز saو ae استفاده کنید .

 

 

 

موفق باشید


image.gif
Iranonymous Security Team

Danger BoY

++++++++++++++++++++++++++++++++
https://telegram.me/Per_Def
+++++++++++++++++++++++++++++++++
banner-1.gifmahak%282%29%28pr8.ir%29.gif






همچنین به sql نیز برچسب خورده است

0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

رفتن به اول صفحه | Back To UP